Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

srijeda, 13.06.2012.

10 Igrinih zapovijedi

1. Ti si muškarac i imaš svoj život; nemoj imati drugih prioriteta uz sebe!

Učinit ćeš svoj život i zadovoljstvo njime svojim konačnim ciljem. Žena je dio tog zadovoljstva, ne cilj.

Uzmi sve romantične klišeje o tome kako žena želi biti tvoj smisao života, tvoj centar egzistencije i objekt obožavanja, spali ih, i otpuhni vrući pepeo sa svog dlana. Ona želi biti podložna svrsi snažnog muškarca, biti osvojena i podupirati ga svojom ženstvenošću. Ne smiješ joj lagati da "ti je ona sve". NIJE, i ako je takvom učiniš, uskoro više neće biti.

Ako si zadovoljan svojim životom, i želiš ženu da to zadovoljstvo nadopuni, sjeti se da koristiš svoje snage, a ne slabosti. Talentirani sportaš se ne bi trebao truditi voditi filozofske rasprave ako mu to ne leži; netko tko je uvijek prepun dobrih šala trebao bi naglašavati svoju komičnost i karakter, a ne pokušavati istaknuti se plesom u disku. Itd.

2. Ne izusti riječi "oprosti" i "volim te" uzalud!

Ne ispričavaj se za svaku pogrešku koju učiniš, a pogotovo za ono za što nisi siguran je li uopće pogrešno. To je stav predavanja i podložnosti koji ne pristaje nijednom muškarcu, ma koliko god on bio Alfa. Ispričavanje stvara očekivanje još ispričavanja, i počinje biti očekivano, kao što pas očekuje hranu svakog dana. To je otrov za vaš odnos. Ako si ozbiljno zeznuo i stvarno se moraš ispričati, manevriraj s "pogriješio sam", "nisam to htio" i "osjećam se loše zbog toga". U životnom ciklusu veze dobivaš samo jedno ili dva besplatna "oprosti": upotrijebi ih pametno.

U skladu s tim, nikada ne reci prvi riječi "volim te". Žena se želi osjećati kao da je prošla mnoge prepreke do osvajanja srca svog muškarca. Uzbuđuje je taj izazov, i napokon prevagnuti nad njegovom samostalnošću je velika nagrada. Muškarac koji previše lako predaje svoje vezivanje se prepustio nemilosrdnim zakonima zamjenjivosti, i ukrao ženi mogućnost da zasluži njegovu ljubav. Iako je u redu biti zaljubljen u nju i voljeti je, nemoj to reći prije nje. Inspiriraj je svojom rezerviranošću da ti se prva izloži i preda, i ona će to cijeniti.



3. Sjeti se da svetkuješ zlatno pravilo!

Zlatno pravilo, poznato i kao "pravilo 2/3", kaže sljedeće: daj svojoj ženi 2/3 pažnje koju ti pruža. Za svaka tri izljeva nježnosti, daj joj dva s tvoje strane. Za svaka tri puta koja učini nešto posebno lijepo za tebe, nagradi je sa dva. Pošalji joj spontano dvije poruke i prestani dok ti ne vrati tri takve. Koristi manje smileya od nje, odgovaraj kraće od nje, reagiraj manje od nje. Sve to naglašava tvoju vrijednost, i to da te ne možeš biti kontroliran u Beta ovisnost o njoj samo s par slatkih riječi. To je ono za čime čezne.

4. Poštuj sebe i svoj integritet!

Nikada se ne ponižavaj zbog žene, nikada ne radi ono što je protiv tvog morala zbog žene, nikada ne puzi i ne daji joj priliku da te odbije opet i opet. Moraš biti kao stari hrast - čvrst, stabilan, i otporan na dramu, ucjene i pokušaje da te iskorijeni. Ako naiđe oluja plakanja, vikanja, laganja, jadikovanja, drama testova, toplo/hladnog, igara i trikova, uskraćivanja i ljubomore, ti si njen zaklon dok to ne prođe. Ne može te se povući u kaos.

Kakav je to ružan muškarac? Ne znam, ali znam da je najružniji muškarac slab muškarac. Nema ništa što je ženi odvratnije od onih koje može smotati oko malog prsta, davati im uvjete i ultimatume, vozati ih. Žena želi imati oslonac i vođu. Kada se sama nađe u toj ulozi, to je neobično mjesto u kojemu nema mjesta za strast prema tebi. Ne dozvoli da te se odvede na takva mjesta.

5. Budi iracionalno samopouzdan!

Ne uspjeti u nekoliko prilika koje nisu nikada ni postojale će uvijek manje štetiti nego propustiti isto toliko prilika koje nisi iskoristio. Tvoja samouvjerenost mora biti neprobojna - nije važno jesi li ti objektivno najbolji muškarac kojeg žena može dobiti, važno je da se tako ponašaš. Žene imaju izvanredan njuh za otkrivanje slabosti u muškarcima, no samopouzdanje ga gasi i zbunjuje, potiče u njoj podložnost tebi.

Dobro je propitkivati se jesi li previše agresivan ili nametljiv i usklađivati svoje ponašanje. Ali općenito je bolje griješiti na strani viška samopouzdanja, nego manjka. Iracionalno samopouzdanje će ti donijeti više seksualnog zadovoljstva nego racionalna očekivanja, a previše dodirivati na prvom spoju više uspjeha nego uopće ne dodirivati.

6. Vodi ljubav kao da ti je posljednji put!

Kada je imaš u krevetu, ne ustručavaj se, ne igraj se džentlmena i ne oklijevaj. Ona želi tvoju strast, da je povedeš slatkim, napaljenim putevima sve dok se ne trese od užitka i osjeća da je potpuno posjeduješ. Pokaži joj to, istražuj svaki dio nje, ljubi je i vodi ljubav s njom cijelu noć, i onda još malo. Nauči dovesti je do najboljih orgazama koje je ikada doživjela.


7. Ne igraj po njenim pravilima!

Nikada ne dozvoljavaj da ti postavlja uvjete, kontrolira te i daje ti ultimatume. Beta muškarci, koje žena može manipulirati u što god hoće i kako god hoće, s vremenom inspiriraju u njoj goli prijezir i bijes inače rezerviran samo za silovatelje. Ne daj da se situacija okrene tako da ti juriš zadovoljiti nju i dokazati joj nešto. Svaka bitka koju se na tom putu dobije svejedno znači izgubljen rat.

Budi nepredvidljiv! Sa svjesnim ili nesvijesnim takvim ciljem, žena će te pitati stvari na koje ne želi znati direktan odgovor. Ona cvate kada mora zamišljati o čemu razmišljaš, a vene kada točno i detaljno zna kako se osjećaš. Želi sigurnost, ali ne sigurnost strasti. Isto tako, budi konzistentan, ali ne predvidljiv: ako učini nešto loše, kažnjavaj to odmah, ali nemoj nagrađivati baš svaku dobru stvar. To što ne zna hoće li uvijek dobiti tvoju naklonost te u njenim očima čini onim prema kome treba biti najbolja.

Ne brini se o tome o čemu ona razmišlja i kakve je volje. Tvoj zadatak nije upravljati njom, niti je siliti na neki osjećaj. Dopusti njenim emocijama da lutaju po prostranstvu vašeg odnosa, samo budi poput stabilnog oka oluje u njemu.

8. Ne budi bez opcija!

Nikada si ne dopusti biti "pripitomljen". Muškarac s opcijama je muškarac bez potreba. Imati druge, neiskorištene prilike je zaštitna mreža ako padneš s užeta u prekid ili razvod koji će te zakopati u živi pijesak samoće i celibata. Žena zna da je nakon seksa prepustila većinu svoje moći muškarcu, i kada se zaljubila u njega je prepustila gotovo sve, ali što veza dulje traje, to se više vraća njena mogućnost da je uskrati. To je njen joker u špilu karata. Ako ti u jednom trenutku iznenada uskrati sve, to će te razoriti ako si dopustio da padneš u letargiju gdje je ona tvoja jedina opcija.

9. Ne hvali ljepotu žene!

Muškarac koji iskustvom i mentalnom snagom zna kontrolirati centre zadovoljstva u svom mozgu, koji bliješte dok promatra prekrasno žensko lice i tijelo, je muškarac koji gubi nesigurnost, želju za udovoljavanjem i trčanjem za ženom. Najuspješniji zavodnici i dalje cijene žensku ljepotu, ali više nisu opčinjeni njome. Zato prestani misliti o lijepoj ženi koja te uzbuđuje kao princezi na tronu i opisivati je riječima "vruća", "super-zgodna", "sexy", "predivna" i "božanstvena". Umjesto toga, reci da je "zanimljiva", "cool" ili "možda bi vrijedilo bolje je upoznati".


10. Nikada se ne boj izgubiti je!

"Neću se bojati. strah je ubojica uma. strah je mala smrt koja donosi potpuno uništenje. suočit ću se sa svojim strahom i dopustiti mu da prijeđe preko mene i kroz mene. kada prođe strah, neće ostati ništa, samo ja."
- Frank Herbert, Dina

--------------------------------
--------------------------------


"Ne pravite uza me kumira od srebra, niti pravite kumira od zlata. Načini mi žrtvenik od igre, i na njemu mi prinosi svoje uspjehe i osvajanja, svoju sreću i zadovoljstvo."

Oznake: interna igra, samopouzdanje, seks


- 11:33 - Komentari (37) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu