Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

srijeda, 17.10.2012.

Značaj tetovaža, piercinga, pušenja, opijanja i lakih droga

Jednom davno sam s puno negodovanja pisao o uznemirujuće čestom načinu na koji neke žene uništavaju svoju ljepotu i vrijednost na seksualnom tržištu. Takve stvari su posebno žalosne jer žene, kako sam naveo, nemaju igru, ali imaju velik početni kapital, a ono malo igre što im je dostupno nije teško ostvariti. Najjednostavnije metode su "ne budi baš totalna kuja" + "budi ljubazna" + "uloži minimum brige u sebe", plus još samo malo ljubaznosti koju bismo ionako svi trebali imati zbog civilizacijskih razloga. Ako već tvoja privlačnost dobrim dijelom ovisi o stvarima koje ne možeš kontrolirati (vrijeme i genetsko naslijeđe), ne bi bilo loše potruditi se oko tih stinica koje preostaju.

Naravno, sve više žena je odlučno u namjeri da pokvari i to malo što ima pod kontrolom. Poslije kratke kose, predstavljam vam i ostale oblike anti-igre za žene:



Razmotrit ćemo redom neke parametre.

Kategorija 1 - Unos stvari u organizam

Alkohol - budući da 99% populacije barem povremeno konzumira alkohol, teško je u tom području identificirati problem. Svakako je da navika "umjerenog cuganja" - znate ono kada niste pijani ali ste malo veseliji i društveniji - rezultira određenom lakoćom, no i to se može reći za ogromnu većinu populacije. Konzumacija alkohola bi morala rezultirati baš opijanjem - izvaljivanjem, bunilom, teturanjem i povraćanjem - da bi se smatrala problemom. U tom slučaju, takva razina konzumacije i dalje ne smanjuje poželjnost žene za seks (neki bi rekli još bolje, ali to se ponegdje smatra silovanjem), iako je čini sasvim neprikladnom za nešto ozbiljno. S alkoholom je teško pretjerati do te granice da te stvarno učini potpuno nepoželjnom.

Pušenje - cigarete smrde i estetski su neprivlačne - tu nema pomoći. Osim ako muškarac također ne puši, to neminovno smanjuje njenu privlačnost. Dugoročno gledano, cigarete i više nego samo statistički značajno skraćuju život i kvalitetu života, te uzrokuju neplodnost i deformitete kod djece. S druge strane, treba uzeti u obzir da se radi o vrlo jakoj ovisnosti, tako da je se nije lako riješiti bez obzira na volju. Kratkoročno gledano, muškarcu bi pušenje moglo biti problem samo ako on sam puši, a u suprotnom plus. Dugoročno gledano, bez obzira na njegove preferencije, pušenje postaje prilično negativno.

Lake droge - za razliku od duhanskog dima, trava nije nikada definitivno povezana s rakom ili mnoštvom drugih bolesti, izuzev nekoliko manjih poremećaja funkcije pluća (koji bi vjerojatno nastali kod svakoga tko udiše vrući dim, bez obzira na to). Koliko znam, nisu jasno dokazane ni koristi, tako da ne biste ovo trebali shvaćati kao poziv na upotrebu trave. U svakom slučaju, dok dugoročno to vjerojatno nije bitan faktor, kratkoročno uporaba marihuane ili lakih tabletica definitivno čini ženu "lakšom".

Kategorija 2 - Tjelesne modifikacije

Gdje unos stvari u organizam nije toliko kritičan, tjelesne modifikacije predstavljaju čistu suprotnost. Od alkohola će šteta nastati samo dugotrajnim i prekomjernim korištenjem, te ju je također uvijek moguće prekinuti i time obustaviti većinu štetnih efekata, no promjena na tijelu se događa u vrlo kratkom roku i traje zauvijek. To što su rezultat impulzivne odluke s trajnim posljedicama čini tjelesne modifikacije puno većim indikatorom od običnog "poroka". Osim toga, tjelesne modifikacije su često odraz životne filozofije, dok je konzumacija raznih sredstava samo manifestacija neke prirodne potrebe iza koje uopće ne mora stajati neka ideologija. Budući da su svojim karakterom vrlo slične, opisat ću ih zajedno:

Tetovaže i Piercing - za piercing (ovdje naravno ne mislim na naušnice) je teško moguće popraviti ženin izgled ili je na bilo koji način učiniti ljepšom. Čak i u plemenima u Africi je to funkcija u službi tradicije (žrtvovanja božanstvu, žigosanja robova, označavanja statusa, funkcije i bogatstva), a ne uljepšavanja. Tetovaža, s druge strane, dok god je vrlo malena, diskretna i ukusna, može biti seksi. Taj estetski bonus se vrlo brzo gubi s dodatnim i većim tetovažama, poput tetovaža većih od pola dlana, crtkarija koje se protežu po tijelu, izreka, slogana, rukava i sličnih stvari, te postaje progresivno sve odbojniji.


Vidi kako mi pristaje bijela haljina!

Budući da koliko znam još nema znanstvenih studija o ovoj temi, upustit ću se u malo osobne špekulacije. Evo što većinom signalizira prisutnost piercinga i više od jedne male tetovaže:

- Osoba s lošom samokontrolom. Impulzivnost = ne materijal za nešto ozbiljno.
- Osoba s nula orijentacije prema budućnosti, jer to na koži izgleda vrlo drukčije s 20 nego 40, a pogotovo 60. Takva žena često neće imati nikakvog problema oguliti te bez ikakve simpatije za dugoročnu budućnost tebe i vaše djece.
- Osoba koja čezne za privlačenjem pozornosti do te točke da će potrošiti tisuće kuna na to da trajno unakazi svoju kožu. Manjak skromnosti. "Attention whore" = ne materijal za nešto ozbiljno.
- Osoba koja smatra da je 'unikatna, posebna i izražava svoju individualnost', kada zapravo radi nešto što je učinilo barem 20% njene grupe vršnjaka (u Velikoj Britaniji 45%). Po kriteriju osobe koja smatra da je originalna i pametna zato što vjeruje u nešto posebno u što zapravo vjeruje svaki drugi čovjek, tetovaže i piercing su za žene ono što su za muškarce teorije zavjere. U svakom slučaju, "sindrom jedinstvene pahuljice" = ne materijal za nešto ozbiljno.
- Osoba s nadprosječnim brojem seksualnih partnera. Velik broj = indikator hrčkolikih stavova o ljubavi i braku = ne materijal za nešto ozbiljno.

Kao i gotovo sve seksualne preferencije, sve ovisi o tome što tražite u bilo kojem trenutku.

Oznake: broj partnera, seksualne preferecije, tetovaže, pušenje, ljepota, moda


- 10:47 - Komentari (23) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu