Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

ponedjeljak, 15.09.2014.

Čovjek, a ne klaun

Oduvijek sam imao niz kreativnih pitanja koja sam postavljao ženama kako bih bolje ocijenio njihov karakter i igru koju traže od mene, no većina njih služi samo zabavi. Iako sam ovo pitanje prije znao postavljati samo u šali, odlučio sam ga proširiti nakon što ga je prije pola godine moj poznanik Roosh spomenuo kao važan litmus test. To pitanje je:

"Trebaš li muškarca?"
...
...
...
roflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflrofl



Ne postoji niti jedna jedina žena u zapadnom svijetu kojoj treba muškarac. Čak i u relativno slabije razvijenim zemljama kao što je Hrvatska, gotovo sve žene žive živote udobno izolirane od negativnih posljedica svojih odluka, daleko od svake kritike, propitkivanja, osude, pravnih posljedica ili ozbiljnijih materijalnih tegoba. Našim ženama, a pogotovo američkim i sličnim, muškarci predstavljaju nešto sličnije sladolednim kupovima nego kruhu.

(Zapravo, ovo je preblaga usporedba, jer većina zapadnih žena osjeća veću egzistencijalnu potrebu za sladolednim kupom kojim može attention whorati na Instagramu i taggati se na 3 različite lokacije na Facebooku, nego za muškarcem, ali držimo se teme.)




Bilo koja stvar koja je ženi nužna za egzistenciju ili zadovoljstvo može lako biti stečena bez ulaganja napora ili žrtvovanja ičega. Može slobodno obrijati glavu, udebljati se 20 kg ili se unakaziti tetovažama i piercingima, i svejedno imati velik broj udvarača koji će u najmanju ruku imati s njom seksualne odnose kada god ih ona poželi. Za njenu zaštitu, hranu i smještaj će se barem dijelom pobrinuti država, koja se upustila u nevjerojatnu konkurenciju s pojedinačnim muškarcem kako bi stekla njenu odanost.

Okružena legijama feministica, bijelih vitezova, beta muškaraca i ostalih kvislinških sila, njoj muškarac jednostavno ne treba. Svakako, ne bi bilo loše "imati" fenomenalnog muškarca koji je privukao njenu pozornost, ali on joj sam po sebi nije potreban, te je to itekako vidljivo iz njenog ponašanja. Usporedite to s relativnom rijetkošću biljojeda, muškaraca koji tvrde da im ne trebaju žene i uistinu se tako ponašaju.

Kada sam shvatio da nikada neću čuti ništa osim "ne" ili smijeha na ovo pitanje, odlučio sam ga ublažiti:

"Želiš li muškarca?"

Više od dvije trećine žena će na ovo reagirati u obliku kiselog grožđa. Iako im, kako smo već utvrdili, muškarac nije potreban, većina bi ipak htjela imati ga. Imanje razumno dobrog muškarca u svom životu donosi poprilične koristi, od društvenog statusa pa do materijalnih, tjelesnih i sličnih pogodnosti, te naravno slatkih infuzija dopamina ako se radi o muškarcu u kojega se žena sposobna iskreno zaljubiti.

Hoće li većina žena to priznati?

roflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflrofl



Iz nekog razloga (khm, khm), većina žena će odrješito odgovoriti "ne", iako je iz njihovog ponašanja jasno da ipak žele muškarca. Manjina će šutjeti ili reći "ne" nakon prilične stanke, a tek najsitniji dio će se usuditi priznati svoju želju. To su one "slatke" i "kvalitetne" cure, s kojima je u pravilu (ali nikako ne uvijek) lako uspostaviti intimni odnos i biti u zadovoljavajućoj vezi. Iako cura koja odgovori "da" ili je jasno da želi reći "da" ali se boji osude okoline također ne treba tebe i ne ovisi o tebi, svejedno je jasno da joj puno značiš i biti će dobra prema tebi puno dulje i intenzivnije nego ona kojoj nisi ni potreban ni poželjan.

Ako uspiješ pronaći ovaj tip djevojke bilo gdje u zapadnom svijetu, smatraj se sretnim. Kako budeš išao na istok, prema zemljama gdje feminizam još nije zavladao, udio takvih djevojaka značajno raste do točke gdje one čak i predstavljaju većinu. No, unatoč mojim pozitivnim osjećajima o takvim ženama, to ne znači da je sve super. Zašto?

U oba slučaja pojavljuje se jedna žalosna dinamika: muškarac prestaje biti muškarac u klasičnom smislu, a postaje svjetlucava, bezlična osoba koja je prisiljena oblikovati se u entitet koji će maksimalno zabaviti ženu. Svojom dobrom igrom on mora utjecati na njenu odluku o impulzivnoj kupnji. Kako postaju nevažni faktori po kojima je on nekada ispunjavao zahtjeve žene kojoj je muškarac potreban, ostaju mu samo faktori kojima će u njoj pobuditi maksimalnu želju.

Drugim riječima, moderni muškarac je klaun.


Izvor slike

Ako si dobar klaun poput mene, postao si vrlo umješan u utažavanju nezajažljive ženske potrebe za "onim nečim". Velikom brzinom i preciznošću identificiraš metu, ekspertno identificiraš razinu zabave koju ona zahtijeva, te uskoro stupaš u seksualni odnos s njom, što je dugoročno jedina stvar koju ti ona može ponuditi.

Bilo to dugoročno ili ne, vaš odnos će trajati samo koliko bude trajala i želja, točnije dokle joj ti budeš mogao pružati razinu zabave koja joj se sviđa. Nakon što se umorite ili si dosadite, razilazite se i ti ponavljaš svoj performans pred nekom drugom ženom, a ona naručuje sljedećeg klauna. Iz nekog razloga moralni arbitri današnjeg društva to smatraju pozitivnim razvojem događaja. Tko sam ja da im proturječim?

Ja sam vrhunski klaun, i to je točno ono što današnjim ženama treba.

Kako je vrijeme prolazilo, tako mi se sve manje i manje dalo igrati klauna. Iskreno, iako je to bilo vrlo zabavno, konačni osjećaj je bio kao da prelazim razine u nekakvoj beskonačnoj video igri: s vremenom ti dosadi i počneš se pitati kako bi se mogao domoći nečeg boljeg, što će te više ispunjavati. Ako bi morao birati između baš ničega i igranja video igre, svakako bi ti bilo bolje igrati, no također bi tijekom igre bilo dobro u nekom trenutku kliknuti "Save & Exit" i potražiti nešto isplativije za tvoju dušu i razvoj kao čovjeka.


(ali to ne znači da možeš samo tako zamahnuti magičnim štapićem i preskočiti igru)

Nakon umjerene potrage, dogodilo se nešto neobično:

"Trebaš li ti muškarca?" pitao sam jednu curu, više iz morbidne znatiželje nego iz nekakvog očekivanja.

Njen odgovor bio je jasan i bez oklijevanja:

"Da dušo, ja trebam muškarca, i to ne bilo kojeg muškarca nego baš tebe."

Lijepo je osjećati se kao čovjek.

Oznake: žene, muškarci, teorija seksualnog tržišta, kriteriji, odabir partnera


- 12:36 - Komentari (26) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu