Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

utorak, 04.09.2012.

Kako da ju nagovorin na lignju?

NAPOMENA: Ako imate jak osjećaj gađenja, volite jesti lignje, imate manje od 18 godina ili ste na drugi način osjetljivi, preporučam vam da preskočite ovaj post. Ovaj post može trajno promijeniti vašu percepciju svijeta.
NAPOMENA #2: Mislim ozbiljno.
NAPOMENA #3: Ne, stvarno.





Recite mi, dragi čitatelji, koliko vas same sebe smatra perverznjacima? Što podrazumijevate pod time? Svatko može imati neke svoje standarde, iako bih ja rekao da je prava perverzija kombinacija dvije stvari:

a) (20% utjecaja) jačine razmišljanja o nekonvencionalnim, fetišističkim i "prljavim" seksualnim situacijama
i
b) (80% utjecaja) voljnosti na upuštanje u takve stvari


Ako se smatrate solidnim perverznjakom, donosim vam nešto što bi vas moglo posramiti. Dame i gospodo, iz dubina forum.hr-a, predstavljam vam:

Kako da ju nagovorin na lignju?

Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi vec godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga u unutrasnjost lignje rukon stiskajuci ulaz u lignju kako bi odrza stimulativni stisak. Od onda san posta ovisan o tome.

Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon sta bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san svrsija. Nisan ih opra. Totalno me napalilo sta ih je pojila i pofalila njihov okus. Posli te vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Naravno da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. Zasmetalo me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se posexali do kraja jer se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda san pazija da nema mirisa po lignji kad se sexamo. Brisa san penis vlaznin higijenskin maramicama koje san kupija u DM-u.

Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Jako me napaljuje ideja da penetriran u svoju curu s lignjon navucenon na penis (ka sta je inace navucen goldun) i da ju tako jeben dok me krakovi od lignje (koji naravno ostanu izvan vagine) triskaju po testisima. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu (analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome).

E pa sad kad imate uvid u situaciju, da konacno iznesen problem. Kako da predlozin curi sve to? Inace imamo jako dobru komunikaciju, sve jedno drugome govorimo i osin ovoga neman nikakvih tajni pred njom. Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija šok. Ipak je triba pripremit na vizitu jedne morske zivotinje njenin genitalijama. E pa sad slusan savjete kako da joj objasnin, tj. predlozin ovo. Konstantno razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji.

Pomozite.
Pozdrav od onoga koji je cesto na peskariji.

Moja reakcija:



Ovo je razlog zašto kažem da su i perverzni um i fantaziranje o tome neloša mjera razine ukupne perverzije. Jer kada razmislite - mnogi od vas su sigurno napaljeni i fantaziraju o seksu, seksu u svim mogućim pozama, oralnom, analnom i čemu već sa zgodnim ženama koje viđate, ali koliko vam puta na dan padne na pamet nešto ovakvo? Kladio bih se 0.

Čak i da se radi isključivo o trollu, nije li refleksija značajne perverzije to što netko može uopće smisliti ovako nešto? Neki mi kažu da sam perverzan, neki da uopće nisam, ali da cijeli dan sjedim i razmišljam o seksu, ne vjerujem da bi mi nešto ovog kalibra palo na pamet.

Osim toga, ne mogu ne primjetiti je da je tip Dalmatinac, i to me nimalo ne iznenađuje (bez uvrede Dalmošima). Iako se Hrvate smatra pomalo dosadnom nacijom što se seksa tiče (koliko puta ste čuli o skandalu koji nije bio najobičniji, vanilla vaginalni seks - Severinin dodatak šampanjca se ne računa?), mislim da smo zapravo prilično dobri. Ne baš toliko dobri kao Japan, gdje se svaki dan proizvodi porniće koji prikazuju seks s jeguljama (vjerujte mi na riječ i nemojte to pokušati tražiti), ali svejedno, zavidno.

Garantiram da se lignje apsolutno ne bi posramio bilo koji japanski hentai pobornik, kao što vidimo i iz ovog dijela nacionalne kulture:


(San ribarove žene, Japan, 1814. - u autorovu obranu, govorka se da je ovakvu sliku napravio jer je država zabranjivala prikaz spolnih organa na slikama)

Pitam se što nas sljedeće čeka u dubinama kolektivne hrvatske svijesti - seks s ličkim medvjedom, prstaci kao klitoralni nakit, seks snimka Luke Bebića?

Rekao sam vam.



Tagovi:

Oznake: perverzije, seks, seksualnost, hentai, japan, Hrvatska, masturbacija


- 09:15 - Komentari (27) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu