Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

srijeda, 23.11.2011.

Što ti možeš naučiti od Vladimira Putina

Mali Vladko, naš najdraži Super-Alfa. Diktatorski vlada najvećom zemljom svijeta već par desetljeća. Drži život i smrt bilo koga od 140 milijuna svojih podanika u rukama. Vozika se u Formulama i oklopnim vozilima, uspavljuje tigrove, izranja potopljeno blago, upravlja nadzvučnim avionima i kontrolira grijanje i javni transport u udaljenim zemljama. Kada se namršti, tresu se političari po cijeloj Europi, mi se svađamo zašto ga nismo pozvali u posjet kako treba, a birokrati mu se ulaguju da im ne bi odsjekao dotok energije. Jedini je državnik koji ima i visoki rang u nekoj borilačkoj vještini, Judu, a po njemu je nazvan i jedan od zahvata u tom sportu. Zapovijeda vojskom, paravojskom, policijom, špijunima, plaćenim ubojicama i hordama Hells Angels bikera.

Oh da, i iako je službeno oženjen sada neuglednom ženom svojih godina s kojom se ne pojavljuje u javnosti, javna je tajna da uživa u vitkoj gimnastičarki dvostruko mlađoj od sebe.


Ne da bi on to ikada pokazao nečim pretjeranijim od suzdržanog/podrugljivog osmijeha.

Ma svatko bi mogao tako da je visoko rangirani političar. Nema nikakve relevantnosti za naš život, jelda?

Ono što ja volim isticati je to da razlika između običnog čovjeka i "fenomenalnog lika" nije baš toliko velika kao što se čini na prvi pogled. Svakako, biti bogat i utjecajan pomaže, no nema tog čovjeka na svijetu koji ne bi mogao "posuditi" od Putina par dobrih navika i primjeniti ih baš sada i baš ovdje. Putin bi bio priličan Alfa i da nije političar, u to sam siguran. Napreduje se malim koracima. Razvij prvo dobre temelje, kao recimo u jeziku tijela i, osim očite trenutne koristi, druge stvari će vrijediti sto puta više kada ih se napokon dočepaš.

Ah, govoreći o jeziku tijela...



Putin je malen, nema bijega od toga. Visok je, govorka se, negdje između 165 i 170 cm. No zato je žilav, bavi se Judom (nema tog muškarca na svijetu kojem ne bi koristilo malo mišića, no o tome drugi put) i ima dobar stav. Najbitnije, boli ga k**ac za sve. Na ovoj slici, uočimo tipično "sučeljavanje" dvaju svjetskih vođa: svatko se trudi ostvariti neku vrstu prednosti. Bush je pokušao privući malca uz sebe, jedna od najčešćih gesti za isticanje svoje veličine. Njegova lijeva ruka, ovijena oko Putinovog vrata/ramena u popularnom "jastogu", je najdominantnija gesta na slici i predivan način da istakneš koliko si visok.

No Putin ima mnogo malih dominantnih gesti, počevši od druge ruke kojom podcjenjivački tapša Bushevu, pa do stava koji je okrenut OD sugovornika, te napokon apsolutno nezainteresiranog pogleda. Ako se ikada suočavaš s nekim tko te pokušava "nadjačati" na Bushev način, sjeti se kako je gospodin Putin to riješio. Bush izgleda kao klaun koji se trudi oko njega kojeg nije briga.


I nije riješio samo njega.

Mmmmmmm, prepoznatljiva "vječno prisutna nadlaktica". I nema pretjeranog osmijeha. Dapače, čini se istodobno i dobre volje na granici je mrštenja. Svakako je teško reći o čemu razmišlja. Također, Obama, koji je viši od Putina (tko nije?), gleda dolje prema njemu, no Putin ne gleda gore prema Obami, već gleda ravno. Što nas vodi do...


Putin s predstavnikom Noćnih vukova, ruskog udruženja bikera.

Zanimljivo je vidjeti dvoje Super-Alfa tipova suočenih na ovaj način. Jedan je općenito nula, ali u svom baru je moćan i poštovan, čak i više od Putina, i nesumnjivo ima pažnju mnogih groupie cura (kvragu, za to se ne treba biti predstavnik svih bikera u državi, već samo imati motor i kožnjak). U svom okruženju je nenadmašan. Putin, naravno, za to ne mari. Opet se ne trudi podizati pogled prema njemu (ako i jest, skriveno je sunčanim naočalama), i pomalo je nezainteresiran za blag pogled s visoka koji mu prijatelj upućuje. Ne naginje se prema njemu, jednostavno je pristojno udaljen.

Kladim se da Putin nije nešto pretjerano romantičan - definitivno ne pati od Jednoitisa. Njegovo kreveljenje mlađahnoj ljubavnici s početka bi prije shvatio kao opći izraz zadovoljstva nego neku posebnu očaranost baš njom.

Osim jezika tijela, volio bi komentirati još jednu osobinu: Putin ne prašta. Kakve ovo veze ima s običnim čovjekom? Pogledajte primjer. Definitivno ne znači da bi netko trebao unajmljivati plaćene ubojice za one koji mu stanu na put, no kada se uzme u obzir koliko običan čovjek često savija leđa i podnosi svakakva sranja - a pogotovo sa ženama - lako je izvući pouku.

Kladim se da je dio njegovog šarma u tome što se zna da ne trpi gluposti i da kod njega, kada bi stvari krenule loše, ne vjerujem da bi bilo opcije natrag. Ukratko, "zna što hoće", a to nije bez razloga na svim ženskim listama.

Oznake: alfa, super-alfa, novac, rusija, jezik tijela


- 20:11 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu